Vrei sa ai un look mai spectaculos. Iata ce trebui sa stii despre genele fir cu fir

gene fir cu fir

Genele false sunt folosite de cativa ani in bun in saloanele de frumusete si in cele de machiaj, acestea aparand pe piata din nevoie doamnelor si domnisoarelor de a arata un look mai proaspat si mai elegant, chiar un pic mai seducator. Si cum nu fiecare a fost inzestrata de la natura cu gene precum cele ale vedetelor de film (desi multe dintre acestea folosesc si ele trucuri si trec extrem de des pe la saloane), genele false au venit ca o solutie buna si cat de cat iefina la o astfel de problema.

gene fir cu fir

Mai putine insa din cele care nu fac parte din aceasta lume stiu ca pe piata exista de fapt doua tipuri de gene false. Unele au forma unei benzi care se aplica direct pe pleaopa, in timp ce celalalte sunt asa numitele gene fir cu fir, adica gene false care se aplica pe genele naturale, oferindu-le insa acestora o lungime mai mare, dar si o arcuire mai bogata. Si cam orice comparatie am face, genele fir cu fir ies in avantaj, fiind alegerea mai eleganta, mai sanatoasa si cea preferata, in general, de femei.

De ce gene fir cu fir

Din dorinta de a fi mai frumoase si de a avea mai multă incredere in ele, femeile sunt dispuse sa apeleze la tot felul de trucuri. Insa nu toate sunt sigure, asa ca multe persoane risca sa isi afecteze sanatatea. Genele fir cu fir nu pun insa nicio problema din acest punct de vedere, mai ales daca sunt ingrijite asa cum trebuie si asa cum recomanda specialistii. Acestea sunt facute din matase si nu afecteaza ochiul, spre deosebire de cele tip banda, care pot sa creeze mancarimi si usturimi.

Totusi, nici genele fir cu fir cu ar trebui sa fie puse la intamplare si nici de oricine, ci doar de profesionisti in machiar, care stiu ce sa faca, mai ales intr-o zona atat de sensibila cum este cea a ochilor.

Aplicarea de gene fir cu fir nu reprezinta un proces extrem de complicat, dar nici nu trebuie sa fie lasat pe mana unui amator. In primul rand, este nevoie destul de multa munca, pentru ca trebuie sa fie luata fiecare geana in parte si pe ea se va aplica un fir nou, artificil, cu ajutorul unui adeziv care nu provoaca usturimi si care este complet sigur pentru ochi. Totusi, persoana trebuie sa aiba ceva cunostinte in domeniu, in primul rand pentru ca genele false se aplica doar pe genele naturale mature si nu pe cele mici, care nu ar putea sa le sustina. In plus, pentru a se proteja genele inferioare, trebuie sa fie aplicata o banda de protectie. Genele fir cu fir vor fi alese in functie de ceea ce isi doreste fiecare clienta, dar si de forma ochilor, aici fiind un alt mod in care cel sau cea care le aplica intervine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *