Sondaj – Care este cel mai bun exercitiu de biceps?

exercitii biceps

Ori de câte ori unul dintre prietenii mei vrea să-mi pună o primă întrebare, aceea este care este cel mai bun exercițiu de biceps.

Desigur, mă întreabă pentru că vor să cunoască antrenamentele de bază pentru braţe. Având bratele superioare masive arată destul de puternic, acesta fiind un fel de simbol al culturismului.

Există o mulțime de tipuri de exerciții de biceps, deci nu este ușor pentru un începător cu ce să înceapă. În plus, aproape fiecare revistă a muzeului online sugerează diferite mișcări. Să nu mai vorbim de diverse echipamente pe care le putem folosi.

În opinia mea, un exercițiu perfect pentru biceps dezvoltă în același timp şi masa și forța musculară. Dar, pentru asta, cele mai bune mișcări sunt cele care se fac prin greutăți libere, gantere sau haltere.

Deci, răspunsul meu la această întrebare este exerciţiul cu gantere. Pentru mine, acest exercițiu este cel mai bun.

De ce? Deoarece oferă o gamă completă de mișcări; greutățile pot fi folosite și permit să se concentreze mai bine asupra mușchilor bicepsului, ceea ce duce la o mai bună stimulare. În plus, pentru a realiza această mișcare corect și a menține echilibrul, sunt implicați și alți mușchi. Întotdeauna folosesc acest tip de exerciţiu.

Cel de-al doilea exerciţiu este cel cu haltere, iar al treilea este cel al tracţiunilor la bară, un exerciţiu care lucrează atât spatele, cât şi bicepsul.

Cu toate acestea, ceea ce funcționează pentru unii, poate că nu funcționează pentru alţii. Dacă verificați antranementul zilnic al culturiştilor, veți vedea că fac exerciții variate.

De aceea, am creat acest studiu pentru a vedea care exercițiu este cel mai bun pe baza diferitelor opinii. Aș dori să vă rog să votați asupra acelei activități care funcționează cel mai bine pentru dvs., adică, care ajută la construirea forței fizice dar și a masei musculare.

Concluzie

După cum vedeți, există mai multe moduri de a vă antrena bicepsul. Dacă sunteți începător, ar trebui să vă petreceți timpul cu acele teste care vă ajută cel mai bine și dacă este posibil, includeți pe cei mai buni în antrenamentul pentru biceps.

În cele din urmă, dacă vrei să faci muşchi, ar trebui să te concentrezi și pe tricepsul și antebrațele tale. Mai mult de 60% din brațul dvs. superior este tricepsul. Prin urmare, ar trebui să vă concentrați și asupra acelui grup muscular. Și pentru a face muşchi este obligatorie o nutriție adecvată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *