Teme de nunta si stiluri inspirate

Alegerea unei teme de nunta este un mod minunat de a da un aspect coerent evenimentului si de a face ca inviatii sa se simta cat mai bine. Este important sa va selectati aceasta tema inca de la inceputul procesului de planificare a nuntii, deoarece acest lucru va ajuta ghidul dumneavoastra sau firma organizatoare sa ia deciziile cele mai potrivite pentru planificarea intregului eveniment. O tema bine stabilita este utila, asadar, pentru organizatorii de evenimente, care vor sti din timp sa aleaga ideile pentru tort, flori, meniu si restul aranjamentelor din sala. Tema ar putea fi ceva la fel de simplu ca fraza “eleganta clasica” sau, de ce nu, ceva mult mai complex. Prin urmare, nu aveti decat sa analizati foarte bine aceste teme, pentru a vedea, inainte de toate, care dintre ele se potriveste cel mai bine personalitatii dumneavoastra si a invitatilor.

Cat conteaza stilul ales la o nunta

Chiar daca nu stiti inca exact cum ar trebui sa arate nunta dumneavoastra in ansamblu, probabil ca aveti deja o idee buna despre modul in care ati dori sa va simtiti. Iti place ca invitatii tai sa se simta ca la o petrecere de lux? Ei bine, atunci o nunta formala, cu cravata si smoking negre, asortate la camasi albe, ar fi potrivita. Te vezi mai mult acasa, rontaind ceva bun la gratar si sorbind o bere rece? In cazul acesta, o nunta casual ar fi, probabil, mult mai pe gustul tau. Iar pentru a avea o nunta super-fantezie, nu aveti nevoie neaparat de niste idei nebunesti in adapatarea stilului dumneavoastra, intrucat, in zilelel noastre, miresele pot purta chiar si tenisi, in loc de pantofi albi. Prin urmare, iata cateva categori de stiluri care pot fi abordate la nunti:

  • nunta formala,
  • nunta casual,
  • nunta rupta din natura,
  • nunta in stil victorian sau
  • nunta taraneasca.

Nunti de sezon si nuntile de vacanta

Din varii motive, multe cupluri isi programeaza nunta pentru a se incadra intr-un anumit sezon in care astfel de evenimente se organizeaza in mod traditional. Acest lucru le ajuta sa pregateasca din timp cateva din detaliile unei planificari minutioase: flori, paleta de culori sau alte idei de decor, care sunt dictate de perioada din an in are are loc evenimentul. Imaginati-va si cum va arata locatia aleasa atunci cand va trebui organizata nunta. Daca aceasta se afla intr-o zona montana, atunci o nunta in decembrie, cand riscul de ca invitatii sa ramana inzapeziti pe drum, nu e chiar cea mai fericita idee.

Tematicile de vacanta sunt, de asemenea, o optiune potrivita pentru cuplurile amatoare de distractie. Nu exagerati insa cu decorurile, cu articolele de papetarie si cu artificiile. Trebuie sa tineti totusi cont ca invitatii vin la nunta, nu la ziua de nastere a unui copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *