Topul celor mai romantice locatii de nunta

De la Grand Hotel din Florenta la cele mai inalte culmi a unui munte din Noua Zeelanda, iata cele mai bune locatii de nunta din lume. Dintre toate destinatiile existente, acestea sunt cele care te vor fermeca prin frumusetea lor uimitoare, opulenta si romantism.

Grand Hotel, din Florenta Italia

Situat pe raul Arno, in inima Florentei, Grand Hotel este un palat din secolul al optsprezecelea transformat intr-un hotel de lux. Daca sunteti in cautarea acelui factor “wow” pentru marele si unicul eveniment din viata voastra, sala de bal a acestui hotel este crema cremelor.

Pe varf de munte in Noua Zeelanda

Daca sunteti in cautarea unei locatii romantice pentru nunta, zburati cu elicopterul pe partea de sus a unui munte din Noua Zeelanda. Multe astfel de locatii ofera privelisti uimitoare, insa uimitor nu este suficient pentru a descrie vederile panoramice cu lacuri, rauri, munti si masivul peisaj din Noua Zeelanda. Serviciile specifice va vor ajuta, de asemenea, sa planificati nunta pe partea cea mai inalta a unui ghetar sau intr-una dintre numeroasele biserici din aceasta tara fermecatoare.

Castelul d’Esclimont, Franta

Traieste aievea fanteziile cu printese si printi din copilarie, personaje de poveste care se casatoresc intr-un castel. Aceasta locatie fermecatoare este situata la doar 45 minute de Paris si nu foarte departe de Versailles. Amplasat pe un lac fermecat, castelul permite oaspetilor sa pescuiasca, sa faca drumetii, sa se plimbe cu caii si sa se relaxeze.

Plajele Saint Geran si White Sand, din Mauritius

Situat la 500 km est de Madagascar, in mijlocul Oceanului Indian, Mauritius au devenit un adevarat magnet pentru celebritati din toata lumea. Cultura de aici combina elemente din Asia si Africa cu atmosfera relaxata a insulelor. Este un loc deosebit pentru o nunta, datorita frumusetilor naturale, dar se poate preta si pentru o luna de miere tip safari african. Mauritius are si multe statiuni de lux cotate la 5 stele. Celebritatile, efectiv se bucura de viata lor privata atunci cand ajung la Saint Geran, relaxandu-se in vile spatioase, cu bucatari celebri care se intrec in oferirea celor mai extravagante preparate. De asemenea, aici aveti la dispozitie centre spa de lux si teren de golf de cea mai inalta clasa. Tot ce-ti ramane este sa te casatoresti in picioarele goale pe nisipul de unalb stralucitor.

Hotelul Cathedral Peak din Africa de Sud

Spatiile de cazare dde la hotel sunt confortabile, insa motivul real de a veni in acest loc il reprezinta capela unica din piatra si paie. Imensa fereastra care se deschide chiar in spatele amvonului va permite sa aveti la oficierea religioasa a casatoriei o priveliste uimitoare a lanțului muntos Drakensberg. Rezervati o camera de lux sau poate chiar apartamentul prezidential, unde veti obtine o veranda private, cu spa si baie de aburi. Recomandarea specialistilor este sa va programati nunta in perioada septembrie-aprilie, cand vremea este numai bua pentru golf, calorie sau inot in lagunele si cascadele naturale din zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *