Nunta toamna Idei stilate pentru a face din nunta ta un eveniment unic

Chiar daca primavara este unul dintre cele mai populare anotimpuri pentru a gazdui o nunta, nuntile de toamna potfi la fel de fermecatoare si romantice. Imaginati-va prietenii si familia intr-un cadru relaxant, intim, decorat cu frunze colorate care cad. Sunt de tone de moduri creative si idei de a incorpora sezonul destul de ploios in marele eveniment. Iata cateva dintre sugestiile noastre.

Locatia ideala pentru o nunta toamna

Va puteti gazdui evenimentul in orice locatie standard de nunta, insa pentru o nunta pitoreasca de toamna trebuie sa luati in considerare hanurile si bisericile din secolul 18, case conspirative, mori vechi si chiar hambare. Pentru o ceremonie in aer liber, ideale ar fi, de asemenea, o livada de meri, o vie sau orice loc din care se pot admira frunzele toamna. Daca locuiti intr-un climat in care frunzele nu se schimba, cautati un loc in care lemnul inchis la culoare te imbie cu bogatie si caldura. Un astfel de mediu se gaseste in cluburi sau universitati, iar un semineu in zona de receptie va adauga o nota speciala suplimentara.

Decorul nuntii de toamna

Amenajati decorul in asa fel incat sa fie vizibil inca de la intrare, pentru ca invitatii dumneavoastra sa-l poata remarca imediat. Pentru ceremonia de primire puteti agata in spatiul amenajat teci de grau sau porumb. Alegeti o schema de culori in tonuri de bijuterii scumpe sau nuante de toamna traditionale, cum ar fi rosu, portocaliu, maro si galben. V-ar putea ajuta mult la realizarea temei. Pentru o nunta de toamna moderna, alegeti o culoare traditionala, specifica anotimpului, asociata cu ceva neasteptat, cum ar ciocolata maronie cu accente de albastru. Umpleti camera cu decoratiuni de sezon: dovleci, ghinde si tartacute. Puteti opta si pentru un decor cu lampioane cu tot felul de modele decorative, insa nu din acelea cu fete infricosatoare, sau chiar puteti folosi corpuri de iluminat din hartie pentru un efect similar.

Flori de toamna pentru nunta

In general, toamna, puteti gasi crizanteme, trandafiri, margarete, coada soricelului, frunze de toamna, fructe de padure si flori de camp la preturi atractive. Folositi spice de grau uscat, o crizantema, accentuate cu o pana de fazan si veti obtine un aranjament elegant. Luati in considerare dovlecii sculptati pentru a inlocui traditionala vaza. O alta optiune care nu ocupa prea mult timp, insa este la fel de festiva, o reprezinta figurinele sculptate in dovlecei, mici fantome si lumina difuza a lumanarilor sau felinarelor de pe mese.

Un tort de nunta de toamna

Orice tort de nunta este potrivit pentru o nunta care are loc toamna, insa puteti condimenta putin momentul, adaugand tema de toamna la servirea acestui desert ata de asteptat: dovleac, mere sau ciocolata. Puteti chiar amenaja o masa cu un amestec de diferite placinte in locul unui tort traditional.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *