Top 5 aspiratoare – Ce Aspirator Să Alegi?

Top 5 aspiratoare

Bine v-am regasit! Care sunt 5 aspiratoare pe care merita sa le achizitionezi? Acest articol, ,,Top 5 aspiratoare” iti da informatiile de care ai nevoie. Stai aproape si citeste!

Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B, 1.3 l, Tub telescopic, 1500 W, Filtru HEPA

Un aspirator fara sac cu 1,3 l capacitate stocare praf, putere de aspirare de 310 W, filtru HEPA eficient, review-uri multe si foarte bune este o alegere fara risc. Face foarte bine ceea ce isi propune iar pretul lui este in jur de 300 de lei.

Aspirator cu sac Gorenje VCEB21DWB, 800 W, 3 L

Cu putere de 800 de W, economic, reglaj electronic prin culisare, pornirea inceata a motorului – Soft Start, flux de aer: 36 l/s, presiune de absorbtie: 21 kPa, roti de cauciuc, maner pentru transportat, dispozitiv fixare tub, sac de hartie: 3,
indicator sac plin, tija telescopica: 86 cm. Pretul nu este unul mic dar la 450 lei este o alegere inteligenta.

Aspirator cu sac ELECTROLUX ZPFALLFLR, 3.5l, 700W

Cureti usor toate podelele cu noul aspirator Electrolux PowerForce™. Sistemul sau Power Pro System™ pentru rezultate superbe la aspirare face curatenia usoara si eficienta.

Citește și: Cum păstrezi curată talpa fierului de călcat?

Incluzand un motor eficient si o perie DustPro™ pentru rezultate exceptionale la aspirare indiferent de tipul de podea, cu rotile cu 360° Motion Technology ce permite maximum de manevrabilitate, cu capacul cu deschidere la 180° ce ofera acces deplin la sacul de praf si filtru pentru a putea intretine in cele mai bune conditii aspiratorul PowerForce™, este o alegere deosebita mai ales ca il gasesti la reducere la un pret in jur de 550 lei. Silentios, ergonomic, tot felul de caracteristici inovative!

Aspirator fara sac Beko BKS1360C, 1.8 l, Tub telescopic metalic, 1200 W, Filtru HEPA

Ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare. Aspiratoarele fara sac colecteaza praful in interiorul unui recipient, fara a pierde puterea de aspirare in timpul procesului de curatare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit. Putere buna, clase inalte de curatare si folosire, nu foarte zgomotos si un pret de 310 lei!

Aspirator cu spalare Zelmer 919.0ST, 3 L, 1600 W

Foarte usor de folosit, aspiratorul Aquawelt este primul aspirator multifunctional care poate fi utilizat atat pentru aspirarea uscata folosind un sac Safbag anti-alergic cat si pentru spalarea covoarelor sau a tapiteriei si chiar pentru aspirarea apei de pe podea. Confortul operarii este asigurat de rezervoarele de apa si de detergent detasabile.

Aspiratorul Aquawelt asigura de asemenea o calitate deosebita a aerului suflat datorita sistemului modern cu 4 trepte de filtrare. Aerul absorbit trece mai intai printr-un filtru de apa cu 2 filtre de spuma si apoi prin filtrul HEPA care retine 99% din particulele mai mari de 0.3 microni.

Află și: Cum alegi hota de bucătărie?

Aquawelt este dotat, de asemenea, cu motor Eco-Power care garanteaza eficienta maxima a curateniei si reducerea consumului de energie.
Pretul este de 900 de lei si este o vedeta printre aspiratoare.
Dacă ai recomandările tale, spune-ne și nouă! Dacă ți-a plăcut articolul și a fost folositor dă un share, un like! Poate va ajuta și pe altcineva!

O zi bună și DORINTE ELECTROCASNICE îndeplinite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *