Tratamentul elastozei actinice

Tratamentul elastozei actinice

PlexR® plasma pentru întinerire ( prin Fraktional PlexR® Resurfacing) prin tratamentul elastozei actinice.

Cu ajutorul PlexR® se poate elimina în mod eficient elastoza actinică.

Daunele cronice ale pielii cauzate de expunerea repetata si prelungita la soare, duce la ingrosarea, aparitia ridurilor și lăsarea acesteia. Fraktional PlexR® Resurfacing este o metodă foarte eficientă deoarece tratează simultan toate efectele elastozei actinice (mentionate mai sus). Tratamentul cu plasmă induce o restructurare a pielii, cu reducerea ridurilor și cresterea elasticitatii pielii.

Tratamentul poate fi realizat sub o simplă anestezie locală topică. Aplicarea topică de anestezice locale (cremă) produce suficientă analgezie (fără injecție) si oferă oportunitatea unui tratament indolor cu ajutorul PlexR® !

În funcție de tehnica de tratament, intensitatea, zona de piele tratată și vârsta pacientului, in urma unei sesiuni Fraktional PlexR® Resurfacing poate fi de estimata o perioada de vindecare de 6-7 zile. Poate apare timp de 2-3 saptamani un eritem.

Tratamentul este usor de aplicat și se face ambulatoriu.

Rezultatul tratamentului Fraktional PlexR® Resurfacing este natural și de lungă durată.

Tratamentul „Off-label” pentru riduri

Tratamentul „Off-label” cu PlexR® (pentru riduri) se face prin contact direct cu pielea și este nedureros. După aplicarea tratamentului „off-label” PlexR® care durează aproximativ 10-15 de minute, nu apar disfuncționalități.

Poate apare o roșeață ușoară ce poate fi acoperită, atunci când este necesar, cu machiaj.

Utilizarea PlexR® „Off-label” este potrivită pentru reducerea ridurilor (de ex: riduri pe frunte, riduri “laba gâștei” la coltul ochilor, riduri radiale in jurul buzelor, de asemenea, numit linii fumător, etc.), la pacienții care nu își pot permite nici o perioada de carența sociala. Acest tip de tratament poate fi încadrat în rândul procedurilor de „lunchtime” (poate fi efectuata în pauza de prânz).

Tratamentul video ridurilor “laba gâștei” la coltul ochilor, cu PlexR® (urmează in scurt timp)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *