Tratament pentru acnee (fără medicație)

Tratament pentru acnee

Fiziopatologia acneică este bine cunoscută și este multifactorială. Pe linga hiperactivitatea glandelor sebacee apare o amplificare a formării de cheratina (hipercheratinizarea), care blochează canalele glandelor sebacee.

Glandele sebacee înfundate duc la o proliferare a Propionibacterium acnes. Apoi apar reacții inflamatorii care netratate duc de multe ori la cicatrizare. Utilizând PlexR® pentru tratarea acneei, porii glandelor sebacee afectate sunt tratate. Aplicarea Plasma acționează în mai multe moduri asupra glandelor afectate:

  • Hipercheratoza este îndepărtată prin sublimare. Sublimarea PlexR® este deosebit de precisă și elimină obstacolul din calea eliminării de sebum.
  • PlexR®Plasma dezinfectează țesutul pielii și reduce foarte eficient populația de Propionibacterium acnes. In acest mod inflamația poate fi suprimată permanent.
  • Plasma induce o vindecare accelerată și fiziologica. In consecința glandele sebacee încep sa funcționeze normal.

Cicatricile post-acnee existente pot fi tratate simultan. Cu PlexR® poate fi tratata acneea în oricare localizare. După câteva ședințe,de obicei 3-4 la intervale de cel puțin 4 săptămâni, pot fi atinse rezultate foarte bune și pe termen lung.

Nota: Se recomanda consultul unui medic inainte de a aplica o crema sau de a lua orice decizie. Acest articol are scop pur informativ si nu inlocuieste sfatul avizat al unui medic. Intotdeauna consulta un medic inainte sa iei o decizie, pentru a avea o parere avizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *