Nu am chef..

Vine o ziiiiii, vine o ziiiiii când…nu am cheeeeef aaaaazi (© Hologra-ma Veche).

Perioada asta se repetă în fiecare an: ai foarte mult de lucru și EȘTI CONȘTIENT de asta, dar parcă nu îți mai pasă, pentru că știi că ,,Vin sărbătorile, vin…:>” (recunoașteți că toți ați cântat asta, în stilul reclamei arhicunoscute).

Și atunci, îți bagi picioarele în toate și doar lenevești, mergi la cumpărături, ieși să te bulgărești cu prietenii prin parc, imortalizezi toate acele momente amuzante etc.  Stai pe retelele de socializare, faci orice altceva, decât să înveți pentru cele țâșpe teste ce urmează să le susții săptămâna asta…

Imediat

..începe al treilea an de facultate și cred că nu mă număr printre puținele persoane care se întreabă ,,când au trecut primii doi ani?”.

Dar, înainte de intrarea în pita anului 3, urmează *pam-pam-paaaam!!!* luna septembrie ( = restanțe/măriri, cazări, repartizări etc.). Și pregătirile pentru luna următoare sunt epuizante…psihic și fizic.

Eu, personal, când am simțit că-mi vine timpul (de învățat…), m-am apucat să repar și să aranjez tot ce trebuia și ce nu trebuia reparat/aranjat în casă. Asta nu a durat mult și a trebuit să mă apuc de învățat într-un final.

Făcând un scurt bilanț, hai să zicem că am două măriri (examene ușoare, personal nu le consider restanțe) și o restanță. Și pentru acea restanță, am început să învăț…sau cel puțin încerc.

Zic ,,încerc” pentru că încă nu am reușit nimic concret și habar n-am cum să învăț la materia aia (CIA – Circuite Integrate Analogic). Nu prea vreau să dau vina pe nimic, căci știu că eu sunt influența capacităților mele de învățare…da’ parcă nu vreau să pot și tre’ să vreau! MUSAI!

Așa că…vacanță plăcută integraliștilor și spor la lucru celorlalți! ?

UPDATE (16:34): Bă, bă, bă! Cei cu PAC-ul: Hmmmm…OrCAD, or nu cad! *dacă-înțelegeți* I’m so funny, I’m gonna die *straight-face*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *