Ca după sesiune – Telefonul fără fir

Mai țineți minte jocul ăsta? Ei bine, se întâmplă peste tot și nu sub formă de joc. Și vreau să vă povestesc următoarele:

S-a terminat sesiunea!  Studentii sunt foarte diferiti in dupa sesiune. In timp ce unii prefera sa se relaxeze, altii (cum ar fi băieții din anul 2) s-au hotărât să sărbătorească cu surle și trâmbițe acest lucru. Toată seara a decurs frumos, până la un moment dat. Acel moment a fost determinat de sosirea autorităților în fața căminului (salvare, poliție etc.).

Și împreună cu gașca de autorități, au apărut și capetele curioase de pe geamuri, care au lansat știrea știrile cu ce s-a întâmplat în acea seară și ce le-a distrus bine-meritatul chef de după sesiune:

  • Varianta 1 – ,,ioi, tu, ai auzit că o venit ăia de la Criminalistică aci??? Ș-or luat amprente că cică s-o spart cămăruța de servici și o furat nush câte borcane de zacuscă și un cuptor cu microunde…pffff…cum să furi borcane de zacuscă?”
  • Varianta 2 – ,,mă uitam pe geam și am văzut Salvarea!! și Poliția…și m-am aplecat un pic și m-am uitat jos: era sânge!!! Ai de mineeee! O vrut unu să se arunce de la 5, bă…cică l-o doborât sesiunea…săracu’…”

Lumea continuă să creadă aceste lucruri și să dea zvonurile mai departe, din ce în ce mai distorsionate, însă varianta vero este că:

Unuia dintre băieții chefuitori i s-a făcut rău și, în încercarea sa de a da la rațe, a căzut, lovindu-se cu botul de asfalt, provocându-și astfel multiple plăgi și necesitând ajutorul celor de la Urgențe. Unii, mai curajoși, spun că a doua zi arăta asemeni unui boxeur după un meci extrem de greu…

Dap! El e hoțul de zacuscă pe care l-a mustrat conștiința și s-a aruncat apoi de la etajul 5. Oameni buni, chestiile astea se întâmplă oriunde. Lucrul bun e că a avut oameni lângă el care să-l ajute, altfel cine știe ce se întâmpla?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *