10 Tipuri de Oameni Din Timpul Sesiunii

Pentru că e sesiune și eu atunci se pare că am cel mai mult chef de scris, trebuia să scriu și un articol tematic. Am inceput de mult timp acest blog dar acum am ramas in pana de idei. Nu stiam despre ce sa scriu, insa cei de la Booha mi-au oferit materialul perfect care să îl împărtășesc acum. Și voi începe așa…

Mă încadrez la nr. 1, deoarece sesiunea aceasta mi-am traumatizat parțial domnul, el fiind cel care mi-a trimis linkul, provocându-mi o criză de râs în timp ce citeam cele două rânduri.

Mamele, majoritatea cred că sunt așa în timpul sesiunii, dar nu avem ce să le facem.

Ca norocu’, nu am colege de cameră care să învețe pe manele, doar niște prea-încântătoare vecine care fac acest lucru, însă m-am ocupat personal de această treabă și acum e liniște *evil-grin*.

Ar cam trebui să mă abțin în legătură cu colegii care se plâng că nu au știut, apoi iau note de 9 și 10 și sunt în al nouălea cer…și da, mă voi abține (știu eu că știți care sunteți)…

Profesorii…pfff…fiecare are stilul său. De preferabil, tre întrebați cei din an mai mare, însă asta nu-ți garantează că proful nu simte nevoia de schimbare fix când dai tu examenul. Supraveghetorii, la fel…am avut recent un examen, în care nici nu bănuiai că are nenea așa ochi bun. Predă o colegă lucrarea, la care el, pe cel mai frumos ton: te rog dă-mi și ciorna pe care-ai scris subiectul, și nu-i zic nimic la prof.

Nr. 9 și nr. 10 sunt cam o apă ș-un pământ: de ce să dea EI, cei care merg la școală și sunt silitori și activi, cursurile la restul. Ce? Ei nu au avut același orar și timp liber? Bineînțeles, nu toți sunt așa, sunt și cei darnici care n-au nicio treabă în a împărți și cărora ceilalți le sunt veșnic datori cu câte o bere.

Acestea fiind spuse, vă doresc o sesiune ușoară în continuare, vacanță plăcută celor fără de restanțe și spor la măriri celorlalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *