Lapte praf pentru vending – care este mai bun?

Cafea cu Lapte praf

Alegerea unui tip lapte praf pentru vending este foarte importanta deoarece trebuie sa alegeti un tip de lapte cu dizolvare instant si care sa nu formeze depuneri pe instalatia aparatului sau cocoloase.

Un lapte praf de calitate asigura si o cremozitate corespunzatoare a bauturii obtine, intensifica gustul si poate sa ofere un strat de crema generos. Pentru a te asigura ca vei cumpara un lapte praf de calitate, trebuie sa gasesti un magazin de incredere, pe care il voi prezenta in cele ce urmeaza.

Afacerile de vending au luat avant in ultima perioada si asta pentru ca le permite operatorilor de vending sa isi gestioneze timpul asa cum vor dar sa isi asigure si veniturile necesare pentru a dezvolta afacerea.

Pentru a tine clientii aproape, operatorii de vending ar trebui sa acorde o foarte mare importanta in alegerea produselor pe care le folosesc deoarece de acestea depinde calitatea bauturilor obtinute.

Haideti sa vedem cum trebuie sa fie un lapte praf pentru vending dar si unde puteti gasi cele mai bune produse pentru aparatele de cafea.

Cum aleg un lapte praf pentru vending?

Utilizarea laptelui praf in aparatele de vending este unul din cele mai mari avantaje dar alegerea gresita a acestuia poate reprezenta un dezavantaj. Laptele praf pentru aparatele de vending poate fi granulat, pudra sau crema pudra.

Pentru a va asigura ca o sa cumparati cele mai bune sortimente de lapte praf pentru vending este necesar sa alegeti un magazin de incredere precum coffeepoint.ro. In acest magazin online veti gasi toate produsele necesare pentru aparatul de vending – lapte praf pentru vending, ciocolata instant, cafea boabe, ceai instant sau cafea instant.

Atunci cand folositi un lapte praf pentru vending trebuie sa fie unul cu dizolvare instanta pentru a preveni depunerea acestuia pe instalatia aparatului sau chiar pe fundul paharului. De asemenea, trebuie sa alegeti un lapte praf bun care sa nu formeze cocoloase atunci cand se prepara bautura deoarece este neplacut pentru client.

Consistenta laptelui praf, fie ca este pudra sau granule, trebuie sa fie una potrivita pentru a preveni blocarea si intarirea laptelui in recipientul destinat acestuia, din aparatul de cafea. Alegerea gresita a unui lapte praf duce la nenumarate probleme si reparatii ale aparatului de vending.

Alegeti mereu un lapte praf cu o concentratie mare de lapte praf degresat deoarece va contribui la imbunatatirea gustului bauturilor, va oferi cremozitate si poate fi folosit pentru a prepara orice bautura pe baza de lapte. Un exemplu de lapte praf foarte bun este Prolait Topping Blue – lapte granulat cu 30% lapte degresat pe care-l gasiti in magazinul coffeepoint.ro.

Diferenta dintre crema pudra pentru cafea si laptele praf:

Atunci cand vreti sa cumparati un lapte praf pentru vending nu trebuie sa il confundati cu crema pudra pentru cafea. Diferenta majora dintre acestea doua este concentratia de lapte praf – crema pudra pentru cafea nu contine lapte – este alternativa vegana a laptelui praf. Desigur si gustul bauturilor obtinute este extrem de diferit.

Crema pudra este o alternativa mai ieftina a laptelui praf insa nu este mai calitativa iar bauturile obtinute nu se vor compara cu cele ce contin lapte praf. Un avantaj al cremei pentru cafea este acela ca are un termen de valabilitate mare si poate fi pastrata, dupa deschidere, pentru mai mult timp.

Lapte praf pentru vending

Spre deosebire de crema pudra pentru cafea, laptele praf sau cel granulat contine lapte degresat, transformat in pudra pentru a fi mai usor de depozitat, transportat si pentru a avea un termen de valabilitate mai mare decat laptele obisnuit.

Laptele praf/granulat este cel mai bun pentru aparatele de vending deoarece nu necesita o depozitare speciala iar atunci cand intra in contact cu lichidul fierbinte, acesta se dizolva instant, creand un lapte gros si catifelat, cu gust similar al laptelui proaspat.

In functie de sortimentul de lapte praf ales, producatorii recomanda folosirea unui anumit dozaj pentru aparatele de vending si este recomandat sa il respectati pentru a obtine bauturi gustoase si cremoase.

Laptele praf nu contine grasimi iar consumul mai multor cesti de cafea cu lapte praf nu ar trebui sa prezinte o ingrijorare, fiind perfect pentru aparatele de cafea.

Folosind lapte praf in aparatele de cafea va permite sa oferiti clientilor o gama mai larga de bauturi precum – cappuccino, latte, macchiato pe langa clasicul espresso, cafea lunga, ceai sau ciocolata calda. Alegerea unui lapte praf bun va garanteaza si prezenta clientilor la aparatul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *